Clara Garcia i Mario Llobet participen al programa UVEmpren

L’Ajuntament de Vallada, gràcies al programa UVEmpren Rural de la Unviersitat de València i la Diputació de València, acull enguany a Clara Gracia i Mario Llobet, dos estudiants de la Universitat, per a realitzar un projecte empresarial d’agricultura ecològica i comerç local.

Dins d’aquest programa, es busca fomentar l’emprenedoria jove als pobles de l’interior de Valencia per a crear ocupació en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030 de la Unió Europea.

Amb aquests projectes, des de l’Ajuntament de Vallada, es pretén donar impuls a la producció ecològica al municipi, ajudant als agricultors amb informació i recursos per a fer la transició ecològica. De la mateixa forma volem promocionar els mercats locals i de proximitat, donant-li valor al nostre producte de qualitat i tancant el cercle de consum.

Entre altres activitats, estan programades xarrades i reunions informatives amb els agricultors del municipi, així com jornades promocionals per dar a conèixer els beneficis dels projectes a la ciutadania.

En conjunt, aquest programa és una oportunitat per a continuar treballant per ser un municipi més sostenible i ecològic, lluitar contra la despoblació i retindre el talent jove al poble, donant ocupació de qualitat i posant en valor els productes locals.