La final, 57-43 davant el Bàsquet Saragossa. Aina Ferri, MVP del torneig.

Després de dos anys, es va poder viure el primer torneig femení de categoria júnior que tantes ganes tenia d’acollir el Club Bàsquet Genovés. Es recordarà aquest per haver-se de traslladar a la Llosa de Ranes a causa dels desperfectes al Pavelló Paco Cabanes del Genovés, per culpa de la pluja. També es recordarà que xiquets i grans van veure de ben a prop a les estreles del demà en la màxima categoria del bàsquet nacional femení.

L’espectacle va començar en un gran partit inicial entre el Joventut de Badalona i el València Bàsquet, que s’emportaren les valencianes per 43-74. Aquestes, es van mostrar molt solvents durant tot el periple d’aquest cap de setmana, ja que no van perdre cap partit. El seu rival, el Joventut, també va competir d’una forma molt digna, superant els 40 punts en tots els partits.

La gran final, entre el València Bàsquet i el Bàsquet Saragossa, va ser la repetició de l’últim partit de la lligueta regular, on les aragoneses van caure en l’únic encontre on van conéixer la derrota. En aquesta, la renda per part de les taronges va ser de 14 punts enfront dels 15 que aconseguiren en l’esmentat partit, sent el resultat final 57-43, que els va permetre alçar el títol.

La MVP, és a dir, la millor jugadora del torneig per al jutjat, fou Aina Ferri, del València Bàsquet, que per capritxos del destí, tornava a la que havia sigut sa casa.

Esperem que aquest siga el primer de molts tornejos de categoria femenina al Genovés, ja que el club, ja ha posat la primera pedra per fer d’aquest món, un lloc més just.