Victòria per 1-2 del Racing Xàtiva amb remuntada inclosa

El partit va començar amb un Racing que volia tindre la pilota i portar el pes del partit, sobretot a través de la seua capitana Esther. A poc a poc, anaven creixent en el partit davant d’un Ciutat de Xàtiva que estava patint amb les pilotes a l’esquena. Pese al domini visitant, en l’eixida d’un córner, Laura Llobell posava el 0-1 contra pronòstic, amb una gran rematada de cap en l’àrea xicoteta. Poc més ocorreria en una primera meitat carregada d’intensitat, i amb duels permanents en les bandes.

Després de l’entretemps, les de Sergio Francés van créixer en l’encontre, donant el primer colp en el minut 52, aconseguint un gol fruit d’una mala acció defensiva de les xiques de Tomy, que van perdre la referència d’una Maria Mateu que minuts després posaria el definitiu 1-2 en una jugada molt semblant.

En els últims minuts el partit es va trencar per complet, amb un Ciutat que va intentar l’empat amb l’ímpetu competitiu de la seua capitana Maria, mentre que el Racing es va topar una vegada i una altra amb la portera local. Però el marcador ja no es mouria i les “morades” en aquest partit es van emportar un derbi que permet que acaben la jornada als llocs de privilegi.