Totes les postals rebudes seran exposades al Saló de Plens de la Mancomunitat 

El dibuix de Lídia Ramón Juan, estudiant de sisé de Primària del CEIP Taquígraf Martí de Xàtiva, ha sigut l’escollit per il·lustrar la felicitació amb la qual la Mancomunitat de Municipis felicita a tots els organismes públics, ajuntaments i als veïns i veïnes del territori les festes de Nadal. 

Aquesta és ja la quarta edició que l’entitat supramunicipal convoca aquest concurs adreçat als alumnes de cinqué i sisé de primària dels pobles que formen part de l’entitat. El jurat es va decantar pel dibuix de Lidia, on a més de la imaginació, s’ha tingut en compte la creativitat, la tècnica utilitzada i la destresa. 

A part d’aquest premi especial, pel qual la guanyadora ha rebut una tauleta electrònica, s’han lliurat sis premis més, tres per curs. 

En sisé de primària, Gabriel Nalbantov, del Col·legi Taquígraf Martí de Xàtiva ha quedat en primera posició; Ainara Bataller Soriano, del Col·legi Mare de Déu dels Desemparats del Genovés, segona; i Sergi Serra Albert, del Col·legi Nuestra Señora de La Seo de Xàtiva, tercer. 

Pel que respecta als premis de cinqué de primària, Naia Garrido, del Col·legi Crist del Miracle de la Llosa de Ranes, s’ha classificat en primera posició; Rubén Micó Herrero del Col·legi Nuestra Señora de La Seo de Xàtiva segon, i Eva Martínez Tapias, del Col·legi CEIP Vicent Blasco Ibáñez de Montesa, tercera. 

Els premis van ser lliurats ahir dimecres al saló de plenaris de la Mancomunitat. Els classificats en primera posició de cada curs han rebut un xec de 50 € per a material escolar, els segons una màquina de fer roses i els tercers, uns altaveus Bluetooth. 

La presidenta de la mancomunitat, M. José Tortosa, va declarar en l’acte de lliurament que «estem molt agraïts per l’elevada participació dels col·legis participants. Esperem haver donat a conéixer un poc més la nostra entitat».