L’Atzeneta UE venç el Reial Saragossa i estarà a la següent ronda de Copa del Rei

Foto Atzeneta UE

Al voltant de 3.000 persones van presenciar ahir al mític estadi del Clariano a Ontiyent una gesta històrica. L’Atzeneta, sí, senten bé, un poble de 1146 habitants, va eliminar un equip campió sis vegades d’aquesta competició.

El partit va començar com si un de Tercerca RFEF es tractés, de tu a tu, els de la Vall d’Albaida van disputar la pilota als aragonesos per intentar fer-los mal. Tot i que els visitants van colpejar primer mitjançant Mollejo, els de Berna van comptar amb 10 minuts d’or, on van aconseguir l’empat mitjançant Brandon, que va empènyer la pilota a les malles, i posteriorment, amb un xut espectacular de Gorxa que va tocar el pal i només Déu sap perquè no va acabar a dins.

La gent començava a murmurar al descans, així com a encoratjar el seu equip a l’uníson. “Sí que es pot” va ressonar a les graderies, mentre que els jugadors, en un exercici de desgast físic digne d’admirar, van aconseguir defensar-se amb ungles i dents de les escomeses de l’equip de Fran Escribá, que va treure per cert els seus millors jugadors per aconseguir l’empat.

Poussin, porter del Saragossa, ja havia tingut un error groller contra l’Sporting a la lliga. Ahir al Clarino, Uclés va ser el més llest de la classe, l’abanderat del sentiment de l’equip, el que més va creure, per estar atent a un mal llançament del meta, i posar el 2-1 per al deliri total.

Amb aquest resultat, va acabar el partit, amb una afició local entregada, i amb una afició visitant visiblement enfadada i demanant als seus que donessin la cara.

Van ser les dues cares d’una nit màgica i històrica. L’Atzeneta UE ja coneix el rival de la pròxima ronda, el Getafe de José Bordalas.