Els xiquets i xiquetes han pogut realitzar durant aquestes 5 setmanes activitats aquàtiques, esportives i lúdiques amb participació de clubs i empreses locals

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà ha visitat junt amb la regidora d’Educació Lena Baraza i el regidor d’Esports Pedro Aldavero l’escola d’estiu que està desenvolupant-se durant el mes de juliol tant al col·legi Gozalbes Vera com al poliesportiu Les Pereres.

Aquesta escola d’estiu es va iniciar el passat 27 de juny i finalitzarà aquest divendres 29 de juliol, i ha comptat amb una mitjana de 275 alumnes setmanals d’entre 3 i 16 anys, amb pics de participació que han superat els 300 xiquets i xiquetes.

En aquest servei estival, els xiquets i xiquetes han pogut gaudir de diverses activitats lúdiques i esportives, a més de poder fer ús de les piscines de la Murta i de Les Pereres. També han col·laborat en l’elaboració d’activitats alguns clubs esportius locals com ara el Club Escacs Xàtiva o el Club Esgrima Xàtiva, i també empreses com Decathlon gràcies a la qual s’han pogut desenvolupar activitats aquàtiques amb materials com ara caiacs o taules de pàdel surf. Inclús s’han dut a terme activitats amb bicicleta per tal d’incentivar l’ús de mitjans de transport sostenibles.

Cal recordar que l’escola d’estiu municipal ha comptat amb servei opcional de bus, acollida i de menjador escolar, per tal de facilitar la conciliació familiar. A tots els xiquets i xiquetes participants se’ls ha obsequiat amb una motxilla.