Els socis no van aprovar els comptes de la temporada 2022/2023

Ahir al saló d’actes de la Casa de Cultura de Xàtiva va tindre lloc l’assemblea general ordinària de socis del CD Olímpic, començant amb uns minuts de retras i una escassa assistència de socis. A la taula de la directiva estava Anuj Gupta, Guru i el seu advocat. En un primer moment, van restringir l’entrada als no socis, però finalment van permetre l’entra alguns jugadors allí presents com Rueda o Steve Ekedi.

Des del primer punt de l’assemblea, que era l’aprovació de l’acta de la sessió anterior, van aparéixer les intervencions dels socis. La primera reclamació va ser per part d’un soci que va demanar després de l’assemblea de l’any passat els comptes i a data actual encara nos’han proporcionat. Amb continues interrupcions per part dels socis, per tal d’esclarir coses avançava l’assemblea de forma lenta. Al torn dels comptes es van presentar uns números, que van generar continues preguntes dels socis, ja que no quedaven clars i era complicat d’entendre. De forma resumida, ingressos 84.040 euros, un dèficit de 22.000 davant els 129.000 euros de la temporada anterior, s’explica amb la diferència de gastos d’una temporada i l’actual.

Es presenta un deute amb Sudeva i Anuj Gupta de 600.000. En factures de despesa corrent hi ha un deute de 64.000 euros. S’indica que hi ha una Auditoria, feta pel club que encara no ha sigut entregada al club. Des de l’actual directiva també esperen ingressos de 36.000 euros per drets de formació de Boison, porter que va estar al CD olímpic la temporada 15/16 i una denúncia sobre Tanque per segons els gestors del club trencar la seua vinculació contractual la temporada passada. Davant els comptes presentats els socis no els van aprovar.

Després d’açò es va passar a l’assemblea extraordinària, on Rune Hoem havia presentat la seua candidatura, que després va retirar, per falta de transparència en les dades aportades i es va apuntar al fet que caldrà arribar a un possible acord entre les dues parts, Sudeva i Rune Hoem, perquè el candidat va apuntar que vol començar la temporada amb un CD Olímpic sense cap mena de deute. De forma sintetitzada el noruec va explicar el seu projecte que passa pel retorn a la Tercera Federació i un projecte a llarg termini.

Caldrà esperar a les negociacions perquè Rune Hoem es faça càrrec del club en una pròxima assemblea, la direcció del club queda en mans d’una junta gestora conformada per l’actual junta directiva, on la seua missió serà la preparació d’aquesta nova assemblea de socis.