L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha felicitat el policia local que va salvar a la veïna afectada, per la seua gran professionalitat

L’incendi es va produir ahir, al voltant de les 12 h, en la cuina d’un habitatge del carrer La Creu. La patrulla de servei es va personar immediatament en el lloc i va accedir a l’interior de l’habitatge, després de ser alertats de la presència en el seu interior d’una dona d’edat avançada. 

Un dels agents va intentar sufocar les flames fent ús d’un extintor, moment en el qual es va produir una lleu explosió que va omplir la casa de fum i va impedir la visió de l’agent qui va patir lesions en les vies respiratòries i no podia respirar. 

Després de l’arribada d’altres efectius, es va procedir a restringir l’accés de vehicles a la zona i regular el trànsit a la Pl. Constitució. També es va establir un perímetre de seguretat en el lloc per a garantir la seguretat dels vianants. Minuts més tard, es van personar una patrulla de la Guàrdia Civil i 3 dotacions de bombers, fent-se càrrec de l’extinció de les flames. 

Per sort no es va haver de lamentar cap víctima mortal, però la dona va sofrir cremades de consideració tant en la cara com als braços i per això va ser traslladada a la unitat de cremats de l’hospital de la Fe de València. 

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha felicitat el policia local que va salvar a la veïna afectada, per la seua gran professionalitat.