El projecte ha sigut uns dels 24 seleccionats a la província de València entre els més de 600 presentats

El projecte integral de millora del carrer Cervantes de l’Alcúdia de Crespins serà abonat íntegrament per la Generalitat Valenciana en ser un dels projectes seleccionats dins la convocatòria “Reconstruïm Pobles”. A aquesta convocatòria havien concorregut més de 600 projectes de 320 municipis dels quals han sigut seleccionats 70,  24 d’ells ho seran a la província de València. 

El projecte de l’Alcúdia de Crespins elaborat per l’empresa Diagnoma, a partir de les propostes llançades per la regidoria d’urbanisme, rebrà 247.000 € de la Generalitat Valenciana per al seu desenvolupament.

L’Alcalde de l’Alcudia de Crespins, Roberto Granero, s’ha mostrat molt satisfet per la confiança de la Generalitat Valenciana en el projecte presentat i ha volgut destacar que s’ha aconseguit un important reconeixement; fet que indica que estan seguint el camí correcte com a poble i que les propostes de futur són vàlides. 

Amb aquesta intervenció integral en el Carrer Cervantes s’aconsegueix un doble objectiu, per una part rehabilitar un espai urbà dins del marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i per altra generar un impacte econòmic positiu davant la crisi produïda per la COVID-19. 

No debades, aquest projecte es suma a altres com el de les millores en clavegueram per evitar inundacions, les peatonalitzacions, les inversions als centres educatius, la supressió del pas a nivell amb la construcció d’un pas inferior o la recuperació de la zona de bany al Riu Nou.