Segueix sense aplegar la victòria lluny de la Murta

Ahir a les 19:30h, en una vesprada freda a Sant Vicent el Jove Español i el CD Olímpic van disputar el partit que va estar ajornat el passat 9 de gener.

El partit va començar molt igualat on tots dos equips es repartien la possessió de baló. Al minut 13 Rueda amb un llançament de falta directa va buscar porteria, però es va perdre per damunt del travesser. Pocs minuts després Tanque amb una jugada amb un poc de fortuna ho intentava amb un xut que va eixir massa creuat.

Quasi a l’equador de la primera part el conjunt local arribava als dominis de Viorel amb un llançament de Jose Alfonso que atrapava Vio sense problemes. A partir d’aquest moment el partit va viure minuts amb molt de centre campisme en els quals l’esfèric no arribava a les zones d’atac. En els instants finals, va arribar l’ocasió més clara, que fou para el Jove. Fede rematava un baló cedit cap enrere que no va veure porteria i amb el resultat inicial es va arribar al descans.

En la segona part els primers en avisar van ser els locals mitjançant Jose Alfonso que de nou es trobaria amb Vio. Els de Berna Ballester intentaven buscar el joc directe sobre Tanque i la velocitat de Serpeta però sense crear perill. Als ultims 20 minuts d’encontre als xativins els va passar factura la falta de descans després del partit del passat diumenge.

L’electrònic no es va menejar al llarg dels 90 minuts en un partit poc vistos. El diumenge els de Berna Ballester visitaran al SIA Benigànim a les 12:00 h