Olímpic “B” i Carlet es juguen alguna cosa més que 3 punts

Diumenge a les 17:00 h. La Murta. Primer classificat contra tercer classificat. No, no és un partit de regional preferent, però com si ho fora. 

És un dels partits més emocionants que es poden viure ara per ara a la segona regional, en aquest cas, al grup dècim. Visita Xàtiva el Carlet, el líder del grup. Un equip que fa anys que ve fent grans temporades. Està practicant un futbol molt pràctic per a aquesta categoria, sent el més pragmàtics possible i sumant de 3 en 3. D’altra banda, l’altre protagonista, l’Olímpic “B”, es troba immers en una dinàmica positiva, tirant endavant partits molt complicats fruit d’un esperit indomable degut qui sap al fet d’haver de superar nombroses adversitats.

El camí és molt llarg, més del que pensem. No podem parlar de final, o tal vegada sí, perquè de segur que serà l’última vegada que aquests dos equips es vegen les cares en aquesta lliga. El que és clar, és que l’oportunitat és d’or per tractar de guanyar-li el ‘gol-average’ al teu competidor, i a més, per a dir-li que vas seriosament a pel teu objectiu.

En el conjunt de José Cucart són ferms fidels del partit a partit, perquè sols respectant a cada rival de la mateixa manera, comences a fer-te respectar. Arriben després de guanyar en un dels camps més complicats del grup, com és el de l’Albalat de la Ribera i amb la convicció que faran un gran partit per a no despenjar-se dels llocs de privilegi. Caldrà anar amb cura amb l’equip dirigit per un vell conegut de l’afició socarrada com és Vicente Mendoza, que ha fet anar a un equip que té el seu seny d’identitat i a més, té jugadors d’una gran qualitat.