A la jornada està prevista la presència de representants de municipis de la comarca de la Costera

Demà dijous, a l’auditori de la CEV – Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana-, se celebrarà una Jornada de presentació del Parc Empresarial i Logístic de Vallada, un dels espais necessaris per a rellançar el potencial industrial de la comarca de la Costera.

La jornada començara a les 9 del matí amb les intervencions d’Eva Blasco, presidenta de la CEV, de l’alcaldessa de Vallada i presidenta de la Mancomunitat de municipis de la Costera-Canal, Maria Josep Tortosa i el president de la Diputació de València, Toni Gaspar.

A les 10 del matí hi haurà una mesa de presentació tècnica amb les intervencions de Vicent Garcia Nebot, conseller delegat de la Societat d’Espais econòmics Empresarials, sobre les iniciatives urbanístiques per al rellançament de Valpark, i de Carlos Gonzàlez Triviño, director de Governança Industrial SL, sobre la infografia d’inversió de Valpark. Moderarà la presidenta de la comissió del transport i logística de la CEV, Yolanda Atienzar.

La cloenda de la jornada anirà a càrrec de Maria Josep Mira, secretària Autonòmica de Model Econòmic i finançament.

A la jornada està prevista la presència de representants de municipis de la comarca de la Costera, com és el cas de l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà.