La parella atropellada deixa orfe a un xiquet de quatre mesos

Segons han informat els companys del diari Levante – EMV, un kamikaze va matar a dues persones a Canals aquest dissabte, al voltant de les 2.30 hores de la matinada.

L’accident va tindre lloc quan un cotxe va enfilar l’Avinguda de València en sentit contrari i va atropellar a una parella de nacionalitat hondurenya. L’home, de 31 anys, va morir en el lloc de l’accident i la dona, de 30 anys, va morir hores després a l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva després d’intentar ser reanimada per l’equip mèdic del SAMU. Els morts deixen orfe a un xiquet de quatre mesos.

Pel que sembla, l’origen de l’accident va tenir lloc en un pub de Canals després d’una forta discussió en la qual hauria estat agredit el conductor. Per aquest motiu, segons han narrat les mateixes fonts, el causant de l’accident, Antonio Manuel G., natural de Canals i de 48 anys, va agafar el seu cotxe, de la marca Opel, amb la intenció d’atropellar a les persones amb les quals hauria discutit. Però finalment va acabar atropellant a la parella que transitava al costat d’un grup d’unes 12 persones que no van resultar ferides. Els morts no tenien cap vincle amb el conductor, qui va donar positiu en consum d’alcohol i drogues i va ser detingut.

Després de l’impacte, el vehicle va arrossegar a la parella uns 50 metres, segons testimonis presencials. No hi havia marques de frenada i el cotxe, que anava a una velocitat de 80 km/h en una via de 30 km/h, va acabar baix del pont del final de l’Avinguda de València.

Al lloc dels fets van acudir la Policia Local, la Guàrdia Civil i metges del centre de salut de Canals, un SAMU i la Policia Local de l’Alcúdia de Crespins.

L’Ajuntament de Canals ha decretat tres dies de dol institucional a partir de hui, durant els quals, les banderes onejaran a mitja asta.