Els morts són dos germans de 46 i 49 anys

Segons publiquen hui els companys de Comarcal CV, un home va matar suposadament ahir dimecres al seu germà en la localitat de Canals i a continuació es va suïcidar, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil, que han indicat que el cas es troba sota investigació.

El succés es va produir al voltant de les 14 h d’ahir dimarts, quan una veïna va avisar al telèfon d’emergències 112 perquè havia vist per la finestra d’un habitatge situat al carrer Francesc Bru a una persona penjada al pati interior de la casa.

El 112 va alertar a la Policia Local, que es va personar en l’habitatge i després de cridar al timbre sense que els obriren van tombar la porta descobrint al pati interior el cadàver d’una persona que pel que sembla s’havia llevat la vida, segons van explicar fonts d’aquest cos.

Els agents van procedir a revisar l’habitatge i en una de les habitacions van trobar el cadàver d’un altre home en el sòl, i restes de sang per tota la casa, per la qual cosa van avisar a la Policia Judicial.

Fonts pròximes a la investigació han assenyalat que el segon home tenia el coll seccionat, i que el forense havia procedit a examinar els cossos per a determinar les causes exactes de les morts. La Policia Judicial de Xàtiva s’ha fet càrrec de la investigació.

Els morts són dos germans de 46 i 49 anys, respectivament, que vivien sols en aquesta casa del centre del municipi, ja que tenien un altre germà que ja va morir, i que pel que sembla estaven en tractament per problemes psiquiàtrics.