Els xativins necessiten sumar almenys un punt en l’últim partit de la segona fase

El CD Olímpic no va poder ahir assegurar-se matemàticament la classificació per a la promoció d’ascens a Segona Divisió RFEF en caure per 2-1 contra el Silla. Un gol de l’ex de l’Olímpic Miguel Ardevinez en el temps afegit va donar el triomf als locals en un partit d’infart. Ara, els xativins estan obligats a puntuar contra el Villarreal C en la darrera jornada de la segona fase per a aconseguir un bitllet per a les eliminatòries.

El partit va començar amb esglai per al CD Olímpic. Siscar va estar a punt de sorprendre en el primer atac dels locals. A partir d’ahi, el joc va ser prou tranquil amb els dos equips molt ben armats defensivament i l’Olímpic tenint més possessió, encara que sense crear perill. Al minut 25, Siscar va tornar a ser protagonista amb un gol que va estar anul·lat per fora de joc. El mateix migcampista siller va tindre una gran ocasió al minut 39, però la seua rematada no va veure porta per molt poc. L’Olímpic va reaccionar i va tindre dues bones aplegades culminades amb rematades de Farisato i Leomar que no van dirigir bé. En l’últim sospir del primer temps, Viorel va evitar el gol del Silla amb una gran intervenció per rebutjar un gran llançament de falta de David Verdú.

El segon temps va començar ja amb un ritme vertiginós. Viorel va tornar a aparéixer per evitar el gol de Verdú en una sensacional rematada del capità blanquet. Al minut 61, un ex de l’Olímpic com Borja Mir va obrir el marcador amb un potent i ajustat llançament des de la frontal. Poc va durar l’alegria als locals, ja que Leomar va empatar sis minuts després. A partir d’ací, el Silla es va bolcar, ja que necessitava el triomf per seguir amb opcions de jugar la promoció. L’Olímpic, a qui li valia l’empat, es va defensar bé i va tindre diverses ocasions al contracolp per completar la remuntada. El segon gol xativí no va aplegar i tot es va complicar un poc més amb l’expulsió de Farisato. En el temps afegit, el Silla va ofegar a l’Olímpic amb tot l’equip buscant el gol, fins i tot el seu porter Lucas. Aquest va aplegar en el minut 95 amb una rematada d’altre ex de l’Olímpic com Miguel Ardevinez, fent esclatar el Vicent Morera.

Aquesta derrota deixa a l’Olímpic amb la necessitat d’almenys empatar en l’últim partit contra el Villarreal C per poder classificar-se per a la promoció.