El club canalí anuncia també la continuïtat del seu delegat i l’adequació dels vestuaris del Quatre Camins

Després de moltes setmanes d’incertesa, la UD Canals ja fa dies que s’ha posat mans a l’obra i està donant forma al seu planter a bon ritme. Les últimes notícies que ens apleguen des del club roget són molt positives i il·lusionants de cara al nou curs.

El Canals ha anunciat recentment la incorporació del migcampista ofensiu Borja Carpio. Es tracta d’un migcampista ofensiu que destaca per la seua qualitat i ja s’ha confirmat com un jugador important de la Regional Preferent després d’una gran temporada amb el CE Alberic, disputant quasi 1.600 minuts. A més, cal recordar que Borja ja sap el que és jugar inclús en Tercera Divisió, categoria en la qual va debutar amb el CD Olímpic en la temporada 2017-18.

D’altra banda, el club canalí ha acordat la continuïtat de dos futbolistes més. El defensa moixentí Pedró Micó seguirà en les files del Canals amb la intenció de guanyar en continuïtat i consolidar-se en la categoria. D’altra banda, el davanter Josep Giménez sumarà una temporada més a l’equip en la qual buscarà tornar a ser important en la màxima categoria del futbol regional valencià.

A més a més, la UD Canals ha informat de la renovació del seu delegat Salva, així com de l’adequació dels vestidors del Quatre Camins de cara a la pretemporada que han portat a terme un dels homes importants del club com Marcos Soriano i el president de l’entitat Antonio Giménez Morera.