S’està realitzant un estudi de l’eficiència energètica actual que permetrà poder actuar millor davant la renovació integral del centre

Tècnics de la Universitat Politècnica de València van visitar ahir l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva per a unir-se a la seua Unitat d’Innovació en un estudi de l’eficiència energètica actual que permetrà poder actuar millor davant la renovació integral del centre. Aquesta experiència és la primera que es realitza en hospitals de la Comunitat Valenciana. 

Els tècnics estan estudiant les façanes de l’edifici, tant per la cara interior com per l’exterior, mitjançant detectors d’alta sensibilitat, per a trobar les principals fugides de calor o fred a l’estiu. Aquesta informació s’utilitzarà per a reparar-les.

Escoltem al professor del departament de projectes d’enginyeria de la Universitat Politècnica de València, José Luis Vivancos: 

Els resultats obtinguts seran traslladats a la direcció, a fi que es tinguen en compte en el pla director que s’ha presentat aquesta setmana.