Hui dijous es pot gaudir de la comèdia «Los Japón», i demà divendres serà el torn de la música amb la Primitiva Setabense

Dues noves activitats culturals tenen lloc aquesta setmana a Xàtiva emmarcades en les Nits a la Fresca que es desenvolupen durant aquest mes de juliol i que continuaran el proper mes d’agost.

-Hui dijous, a les 22.00h de la nit, tindrà lloc al jardí del Palasiet la projecció de la pel·lícula «Los Japón» (2019), no recomanada per a menors de 7 anys. Es tracta d’una comèdia sobre una família d’andalusos que descobreixen el seu passat japonès, i viatgen al país nipó per a convertir-se en els nous emperadors arran d’una herència. El xoc cultural i lingüístic provocarà situacions absurdes en una aventura entre Orient i Occident. Prèviament tindrà lloc la projecció del curt «Sushi paella» de Paella Productions.

Demà divendres, en canvi, serà el torn de la música, amb protagonisme de la Banda Simfònica de la Societat Musical la Primitiva Setabense (Jardí de la pau, 22:30 hores). El concert es dividirà en dues parts amb grups de músics diferenciats. L’objectiu del projecte es basa en poder reprendre l’activitat musical en grups reduïts i amb una música lleugera i fresca, amb un programa variat en el que es combinaran pasdobles, bandes sonores o musicals.

Les entrades són gratuïtes i estan disponibles a la Casa de Cultura de Xàtiva. Els espectacles compten amb entrada escalonada dels assistents, i amb control d’accés per tal de garantir totes les mesures de seguretat sanitària.