Miguel Ángel Granero va completar amb èxit el 1r Everesting Challenge de Vallada

Passat dissabte 4 de juliol, poc després de les 20 h, el cliclista aficionat Miguel Ángel Granero Navarro completava el 1r Everesting Challenge de Vallada.

L’enguerí s’havia proposat pujar des de l’entrada del municipi de Vallada fins a l’alt del Portichol, ascendint pel port del Campello, tantes vegades com fóra necessari per a completar el desnivell positiu equivalent a l’altura de la muntanya Everest.

Aquest repte és mundialment conegut com Everesting Challenge i, en aquesta ocasió, eren necessàries 17 pujades i més de 20 hores per a aconseguir un desnivell positiu de 9.091 metres i un esforç sobrehumà que portaria a qualsevol persona al límit de les seues capacitats, tant físiques com mentals. Malgrat la duresa de les rampes del Campello i de la sufocant calor, Miguel Ángel no va cessar en la seua obstinació, sempre abrigallat pels incessants ànims rebuts dels veïns i veïnes de Vallada, que van estar al peu del canó des del principi, fent tot el possible per a facilitar-li la seua difícil comesa.

Miguel Ángel va fer aquest repte en honor i memòria de José Bellvís Cerdà, rector valladí a qui li unia una gran amistat i que abandonava el món terrenal a l’abril, víctima d’una leucèmia galopant i del qual, donades les condicions sanitàries del moment, no es va poder acomiadar.

En el marc d’aquest repte es van recaptar 1.250 € de fons que Miguel Ángel va donar, a parts iguals, a la Parròquia Sant Bartolomé de Vallada i a la Residència de Majors José Penadés Sáez de Vallada.