Els casos actius de coronavirus en la Comunitat Valenciana cauen un 90% en l’últim mes

En l’última actualització de dades de la pandèmia, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha notificat un brot d’origen social amb tres casos al municipi de Canals. 

Pel que respecta a les xifres autonòmiques, la Comunitat Valenciana té registrats en aquests moments 7.663 casos actius d’infecció per coronavirus, la qual cosa suposa un 1,96% del total de positius. La xifra d’actius se situava al començament del mes de febrer en més de 70 mil persones, per la qual cosa s’ha produït una reducció del 90%. 

Al mateix temps, s’ha administrat un total de 352.352 dosi de la vacuna contra el coronavirus. Han rebut les dues dosis de la vacuna 106.455 persones. 

D’altra banda, s’han notificat 413 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’última actualització, que situen la xifra total de positius en 379.962 persones.

Des de l’última actualització s’han registrat 795 altes a pacients amb coronavirus. D’aquesta manera, ja són 377.005 persones en la Comunitat Valenciana les que han superat la malaltia des que va començar la pandèmia.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 975 persones ingressades: 443 a la província de València, 110 d’ells en UCI. 

A més, s’han registrat 22 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions des de l’inici de la pandèmia és de 6.774 persones.