Totes les postals rebudes s’exposen al saló de plens de l’entitat

El dibuix de Pasqual Ballester Sanhipólito, estudiant de sisé de primària del CEIP Taquígraf Martí de Xàtiva, ha sigut l’escollit per il·lustrar la felicitació amb la qual la Mancomunitat de Municipis felicitarà als veïns i veïnes de les comarques les festes.

Aquesta és la tercera edició que la Mancomunitat convoca adreçat als alumnes de cinqué i sisé de primària dels pobles que formen part de l’entitat. El jurat es va decantar per aquest dibuix on, a més de la imaginació, s’ha tingut en compte la  creativitat, el colorit, els motius nadalencs i  la destresa.  

Ahir es va procedir al lliurament de premis al saló de plenaris de la Mancomunitat. El guanyador del premi especial va rebre una tauleta electrònica. Els classificats en primera posició de cada curs, un xec de 50 € per a material escolar, els segons un Smartwatch i els tercers, uns altaveus Bluetooth. 

Pel que fa a sisé de primària, Àngela Escrihuela Bolinches del centre CEIP Taquígraf Martí de Xàtiva ha quedat primera; Vega Arnau Ballester del CEIP Vicent Blasco Ibáñez de Montesa, segona; i Jordi Castells Galiana del CEIP Ramón Martí Soriano de  Vallada , tercer.

Pel que respecta als premis de cinqué de primària, Carmen Cerdà Cerdà del CEIP Vicent Blasco Ibáñez de Montesa, s’ha classificat en primera posició; Yasser Rahaoui del CEIP Taquígraf Martí de Xàtiva en segon lloc, i Leire Badenes Polop del CEIP Jaume I de Novetlè, tercera.