Les dues propostes de Xàtiva que hi participen estan valorades en 3.220.000 euros 

Aquest dijous, 30 de setembre, finalitza el termini per a votar els projectes finalistes del Pressupostos Participatius de la Generalitat. En aquesta fase definitiva, dues propostes de Xàtiva que es postulen a guanyar les votacions final. Aquestes propostes són, per una banda, la creació d’un Parc d’Habitatge Públic per a Joves al Nucli Antic de Xàtiva pressupostat en 3.100.000 € i, per altra banda, una Intervenció de Restauració a l’ExConvent de Sant Domènec pressupostada en 120.000 €.

Per votar aquests projectes, els quals han passat totes fases dels Pressupostos Participatius fins a arribar a l’actual fase final, cal registrar-se a la plataforma web de la Generalitat Valenciana gvaparticipa.gva.es i dirigir-se a la pestanya d’Àmbit Comarcal i seguidament a l’apartat de Comarques Centrals, on s’hauran de buscar els dos projectes de Xàtiva per votar a tots dos.

Amics de la Costera, associació que ha impulsat la presentació d’una de les propostes i que està mobilitzant per al suport de les dues i úniques que afecten a Xàtiva i la Costera, vol recalcar que aquesta és una oportunitat per a la ciutat però, en la que, perquè tire endavant, s’han d’involucrar de manera directa tots els xativins i totes les xativines.

Enllaç directe de votació PARC D’HABITATGE PÚBLIC PER A JOVES AL NUCLI ANTIC DE XÀTIVA (3.100.000 €): https://gvaparticipa.gva.es/budgets/1/investments/814

Enllaç directe de votació INTERVENCIÓ DE RESTAURACIÓ A L’EXCONVENT DE SANT DOMÈNEC DE XÀTIVA (120.000 €): https://gvaparticipa.gva.es/budgets/1/investments/65