L’autor amb la seua obra aporta una visió renovada del renaixement artístic i cultural valencià

L’editorial Ulleye de Xàtiva, ha editat l’obra “Subtileses renaixentistes valencianes a colp d’ull”, de l’historiador de l’art Albert Ferrer qui, amb aquest treball no només divulga l’art valencià durant el segle XVI, sinó que ho fa des d’una nova òptica a través de més d’un centenar d’il·lustracions a tot color. 

L’autor, habitual col·laborador com articulista en diversos mitjans de comunicació, aporta una visió renovada del nostre renaixement artístic i cultural, ja que aprofita per a recollir i seleccionar 19 dels seus articles periodístics publicats entre 2017 i 2022 per a repassar algunes de les fites més destacades d’aquest període. 

L’obra clou amb una aproximació a la importància dels nostres museus, el de Belles Arts de València en particular, com a dipositaris d’una bona part d’aquest llegat i una selecta bibliografia perquè el curiós puga aprofundir-ne més pel seu compte.. 

Albert Ferrer Orts (Meliana, 1965) ha estat professor de Secundària i, des del 1995 col·labora assíduament en la premsa escrita com a columnista en distints diaris i periòdics: El Punt-Avui, Levante-EMV, El País-Comunidad Valenciana, Diario El Centro o El Meridiano L’Horta, entre d’altres.