La situació sanitària actual no permet la realització de les jornades de forma presencial

Segons informen des de l’editorial Ulleye, davant la situació sanitària actual no poden realitzar enguany el XII Memorial Víctimes del Bombardeig de Xàtiva de 1939 de manera presencial. Això sí, no volen deixar de realitzar l’esdeveniment anual davant la situació actual de rebrots d’elements i formacions que no volen reconéixer els fets dramàtics de la dictadura franquista. Per això, han decidit traslladar-ho a un format virtual.

Es realitzarà en la data del 12 de febrer, divendres a partir de les 10:30 hores, hora en la qual farà 82 anys que es va bombardejar l’estació de Xàtiva per les hordes feixistes de Mussolini a les ordenes del colpista Franco. 

A través de Youtube es podran visionar totes les conferències previstes per a aquest simposi. 

https://www.youtube.com/channel/UCCmfaDomdazU_1VtX7YgXcA

Per a la cita d’aquest 2021 hi ha previstes ponències del professor i investigador Salvador Català Sanchis, del professor i investigador Rafel Buforn i Valero, de la investigadora de l’Institut Obrer Cristina Escrivá Moscardó, del professor de la Universitat de València Ricard C. Torres i Fabra, així com del doctorand Víctor Benavides Escrivà, Màster en Història Contemporània.