L’activitat està prevsita per al 15 de novembre a les 18h en la seu de les mestresses de casa

El passat 28 de setembre es va signar a Canals el conveni entre Caixa Popular, l’associació de mestresses de casa Tyrius i l’Entitat Senior Espanyola per a la Cooperació Tècnica (SECOT) anomenat EMPRENDER EN FEMENINO RURAL.

Entre les activitats que s’hi van proposar destaca la promoció de l’esperit emprenedor femení. Per aquest motiu, des de l’Associació de Mestresses de Casa Tyrius Canals, s’ha organitzat una jornada de portes obertes amb el títol “A ti, mujer”. 

La xerrada informativa tindrà lloc el pròxim 15 de novembre a les 18.00 hores en la seu de les mestresses de casa, al carrer San Rafael nº 16 de Canals.

La finalitat d’aquesta activitat és donar a conéixer a les dones emprenedores la formació i assessorament gratuït per a començar un negoci o reforçar el que ja tenen. També les empreses col·laboradores, Caixa Popular i SECOT, les acompanyaran en el procés d’inclusió en els òrgans de direcció de les associacions empresarials i/o en la posada en marxa o consolidació del seu projecte empresarial.

Des de Tyrius senyalen que «hi poden acudir qualsevol dona encara que no siga membre de l’associació».

Cal recordar que el programa EMPRENDRE EN FEMENÍ RURAL té com a objectiu principal la participació activa de les dones en tots i cadascun dels àmbits que donen contingut a la societat, especialment en el món de l’emprenedoria, que és la meta final d’aquest programa.