La mostra tindrà lloc del 8 al 12 i del 22 al 23 d’octubre a diferents pobles de la comarca

La mostra tindrà lloc del 8 al 12 i del 22 al 23 d’octubre a diferents pobles de la comarca i el seu objectiu és fomentar el turisme gastronòmic i el consum dels productes agroalimentaris en el territori. 

La Costera gaudeix d’una cultura gastronòmica i de productes agroalimentaris de primera qualitat i per aquest motiu Turisme la Costera, marca turística de la Mancomunitat, ha decidit organitzar mitjançant ell Pla de Dinamització i Governança de la Mancomunitat de La Costera- Canal aquesta primer a mostra per generar un impuls addicional al sector turístic i hostaler. 

A més a més, es tracta d’una de les primeres accions que emanen del Club de Producte Turístic de la Costera, una entitat de professionals del sector que sota el paraigües de la Mancomunitat de la Costera es dedica a millorar l’oferta turística de la nostra comarca. 

Durant el mes d ́octubre, els restaurants adherits oferiran menús i especialitats arrelades en la nostra cultura gastronòmica i aprofitant la rica varietat de productes locals. Per això, l’arròs, els alls, els formatges, el gaspatxo, la gatxamiga, i una rebosteria única amb olis, cerveses artesanes i vins de gran qualitat, taronja i les verdures de l’horta, estaran presents en aquesta mostra gastronòmica. 

El gerent de turisme de la Mancomunitat, Josep Tortosa, ha declarat que “hi ha moltes propostes suggeridores i us recomanem que doneu una bona ullada a tota l’oferta d’aquestes jornades gastronòmiques, podeu conéixer els continguts i els preus dels menús gastronòmics a les nostres xarxes socials i webs”. 

D’altra banda, la presidenta de la Mancomunitat, Maria Josep Tortosa, ha afirmat també que la “Mostra és un pas endavant en tot el treball que hem fet durant aquests anys amb el Pla de Dinamització Turística, volem que es consolide i que el producte gastronòmic es convertisca en un dels puntals i eixos de l’oferta turística de la Costera”. 

Des de Turisme la Costera es recomana que aquelles persones que vulguen gaudir de la Mostra telefonen abans els restaurants per reservar taula i conéixer millor els detalls del menú. Des de les xarxes socials de Turisme la Costera i la seua web es donarà publicitat a les accions associades a la Mostra com és el cas de les rutes.