Rueda va tornar a entrenar amb el grup

Ahir l’equip de Xavi Candel feia front al tercer dia de pretemporada, i cal destacar que vam veure al mig campista andalús, Jose Rueda, vestit de curt i entrenant amb el grup.

Un grup integrat per tres jugadors més que s’han incorporat a la disciplina del CD Olímpic.

Víctor Biosca, format al futbol base del CE Alberic, ha crescut dins de l’estructura del club fins a arribar al primer equip a Regional Preferent. Víctor és un migcampista que pot abastar molt de terreny a la medul·lar del camp. La passada temporada va ser un home important al conjunt de la Ribera sumant més de 1900 minuts de joc.

La segona de les incorporacions és la d’Enric Sánchez, que serà l’encarregat de defendre la porteria de l’Olímpic. Enric va donar els seus primers passos a la UD Oliva i Burjassot. Des de xicotet va destacar i li va valdre per continuar formant-se a les categories inferiors del Reial Madrid I més tard com a juvenil al València CF, Hèrcules CF i Torre Levante. Va fer el pas al futbol sènior amb el SIA i Després va signar per l’Atzeneta UE d’on arriba procedent.

I la tercera incorporació és la de Miguel Aracil, jugador que va finalitzar la seua etapa de formació al CD Alcoyano i va debutar amb el primer equip en Tercera RFEF i després va acumular dues temporades al SIA d’on arriba procedent. Miguel és un jugador que destaca per tenir una gran qualitat i visió de joc.