Cinc equips del club van disputar el passat cap de setmana jornada de competició regular

Dissabte que ve 14 de gener es reprenen les lligues de plata espanyoles en el pavelló de voleibol xativí. A les 16 hores el Familycash Xàtiva femení rep a l’Arona Tenerife Sud, i el Familycash Xàtiva masculí rep a les 18.15 h al CV Lleida Rodi Balafiá.

La Copa d’Espanya es va celebrar des del 27 de desembre fins al 30 de desembre de 2022 en la seua desena edició, el campionat nacional ha mostrat el bon moment del volei de base nacional en les 17 instal·lacions de Valladolid i les 9 de Guadalajara on s’han disputat les trobades. Tres equips de la pedrera xativina, Dental Carralero Xàtiva Verd infantil femení, Xàtiva voleibol cadet femení i Dental Carralero Xàtiva Groc infantil femení, van participar en aquesta competició. La Copa d’Espanya aquesta estructurada en sis grups de quatre equips cadascun, que competeixen en diversos nivells de l’1 al 4. Els equips de Xàtiva, el Dental Carralero Verd infantil femení, així com el Xàtiva voleibol cadet femení van competir en el màxim nivell (nivell 1), mentre que el Dental Carralero Groc Infantil femení competien en el nivell 3.

El conjunt cadet femení es va desplaçar a Valladolid on es va veure un alt nivell de voleibol de tots els participants en el qual les xiques de Quique Mateu s’han portat les maletes plenes d’una gran experiència esportiva i humana. En la fase de grups, tots els partits es disputaven al millor de tres sets. El CV Esplugues que es van proclamar en la final campiones de la Copa, van guanyar per 2-0 a les de Xàtiva. Un partit molt igualat contra el Deluarc de Valladolid que finalment guanyaven per 1-2, i finalitzaven les de Xàtiva amb Victoria enfront del CV La Calçada d’Astúries per 2-1. El conjunt jugaria pels llocs 17 al 32, en quedar classificat en tercera posició. En els huitens de final les de Xàtiva guanyaven per 2-1 al Soller de Mallorca en un bon partit Ja en la fase de quarts de final es van enfrontar al Platges de Benidorm, les de Xàtiva van cedir per 0-2 en partit dominat per l’equip alacantí. En l’encreuament següent van cedir contra el Vallbona de Barcelona per 0-2. Van acabar la competicio cedint contra el Covadonga d’Astúries (0-2) i van acabar en la posició 24.

El Dental Carralero Xàtiva verd infantil femení es desplaçava a la ciutat de Guadalajara. El conjunt de Rafael Mora en la fase de Grups es van enfrontar a CV Esplugues de Barcelona cedint per 1-2, les catalanes s’han proclamat campiones de la Copa. Les de Xàtiva van cedir també per 0-2 contra el Torrejón de Madrid i van acabar guanyant contra el Sant Jose de Valladolid per 2-0. Ja en la següent ronda es van enfrontar al Mintonette de Almeria, i les de Xativa encadenaven la seua segona victòria consecutiva per 2-0. En la següent ronda s’enfrontaven a la potent Drassana de Cantàbria, i van cedir per 2-0 però van competir a molt bon nivell. En la lluita pel lloc 20 al 24 d’Espanya van cedir davant l’Hospitalet de Catalunya per 0-2. Van acabar cedint també contra el Jovellanos d’Astúries per 1-2, per a acabar en la posició 23

El Dental Carralero Xàtiva groc infantil femení es va desplaçar a la ciutat de Guadalajara. El conjunt de Cecilia Ponce en la fase de Grups es van enfrontar al CV Huelva cedint per 0-2, van cedir també per 0-2 contra el Futbol Club Barcelona i van acabar guanyant contra el Ribadesella Asturià per 2-0. Ja en la següent ronda es van enfrontar al CV Las Flores Sevilla i encadenaven la seua segona victòria consecutiva per 2-0 en un bon partit. En la següent ronda s’enfrontaven Cervantes Valladolid i també van guanyar per 2-0. Van acabar cedint en els dos últims partits contra el Rivas de Madrid i el Sant Cugat de Barcelona, i obtenint la vintena posició en la classificació.

El passat cap de setmana es van disputar cinc partits oficials dels equips de base del Club Voleibol Xàtiva. Amb un balanç de tres victòries i dues derrotes. L’equip cadet masculí Xàtiva guanyaven a Vinaròs per 2-3, el Xàtiva cadet femení guanyaven per 3-0 al Gandia. L’Infantil femení Dental Carralero groc guanyaven per 3-0 al Gandia. En la primera juvenil masculina el Xàtiva cedien davant el líder Benidorm per 0-3, igual que l’Infantil masculí Dental Carralero Verd que van cedir per 3-0 en la pista del Conqueridor.