Important participació de la ciutadania al minut de silenci convocat a les 12 hores a la porta de l’Ajuntament de Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva comunica que se suma a la declaració de dol oficial anunciada pel president de la Generalitat Valenciana Carlos Mazón per a tota la Comunitat amb motiu de la terrible tragèdia de l’incendi ocorregut ahir a València.

Xàtiva declara també tres dies de dol oficial, i en conseqüència se suspèn tota l’activitat pública programada per a aquest cap de setmana. Aquesta suspensió afecta a cites com ara FirAll, la inauguració de l’exposició del Ninot, la Crida i la Mitja Marató. Estem treballant per a aquests actes se celebren la propera setmana.

A més a més, les banderes de l’Ajuntament ondejaran a mig pal i a les 12 hores ha tingut lloc a la porta de l’Ajuntament un minut de silenci amb una important participació per part de la ciutadania.

Xàtiva acompanya en el dol a la ciutat de València i és la nostra obligació estar a l’altura de les circumstàncies en un moment tan dolorós.