El dilluns 16 de gener, tindrà lloc la crema de la Foguera

Canals tornarà a celebrar les Festes de Sant Antoni Abat la pròxima setmana després de dos anys de parèntesi per la pandèmia. El cap de setmana passat es van dur a terme les presentacions de la Festera de Gràcia Major, Marina Badal Cuquerella, i la Festera de Gràcia Infantil, Abigail Oron Caldés, i hui divendres es durà a terme l’entrega i la benedicció de la Foguera, que estarà ja completament muntada. 

Els dies grans iniciaran el dilluns dia 16, però abans, al llarg d’aquest cap de setmana es durà a terme una fira artesanal a l’avinguda Vicente Ferri. Ja dilluns, al matí, els actes comencen amb els parells infantils, el primer vítol i la baixada de la Bandera a la Casa de la Vila. De vesprada es presentarà als festers del 2024 i tindrà lloc la cavalcada de carrosses. A la nit serà el torn de la cremà de la Foguera Més Gran del Món. 

Dimarts 17, Dia de Sant Antoni, se celebren la Missa Major en honor al patró, la mascletà i la processó. Ja dimecres, 18 de gener, les festes es tanquen amb el Dia dels Parells.