Enfrontament de la part d’alta de la classificació entre dos històrics que es retroben

Feia cinc temporades que el C.D. Olímpic no viatjava fins al Clariano en partit oficial, i és que l’últim partit entre el desaparegut Ontinyent C.F. i el C.D. Olímpic es va jugar en el 2017. Ha passat molt de temps i ha servit perquè aquest club llegendari renasca de les seues cendres, ara amb el nom d’Ontinyent 1931 C.F.

El que mana és el present, i la realitat és que tots dos equips arriben invictes aquesta temporada, malgrat que la seua anterior campanya no van aconseguir els seus objectius, ja que els de la Costera van perdre la categoria, i els de la Vall es van quedar a les portes del play-off d’ascens a Tercera RFEF. Siga com siga, Xavi Candel comptarà amb tots els seus efectius menys el porter Enric, pendent d’evolució, i Pallarés per sanció per a buscar assaltar un fortí que sembla inexpugnable i seguir també amb la seua bona ratxa d’imbatibilitat. Els olimpistes hauran de frenar a un equip que juga un futbol molt ofensiu casualment de la mà de dos ex-Olímpic com Nico Cabanes, qui ha repartit ja 7 assistències, o Juanjo Calvo, que aquesta campanya està veient porta amb facilitat. Cal tindre en compte que fan una mitjana de quasi tres gols per partit, mentre que els visitants fan una mitjana d’un gol en contra per partit.

Deixant de costat les estadístiques i números, també és un partit amb molta història, i com no, amb molta morbositat. Matias Aquino, el màxim golejador dels d’Ontinyent la temporada passada, tornarà a jugar davant de la que va ser la seua afició per a tractar de ser el seu botxí. A part, hi haurà molts jugadors de qualitat que faran les delícies dels aficionats, que més enllà del resultat, gaudiran d’un partit que pot ser que siga d’una categoria superior. Veurem si són capaços els de Xàtiva de guanyar per a acostar-se en la classificació a l’incontestable líder.