Repartiment de punts entre Ontinyent 1931 i Olímpic en un partit molt igualat.

El partit va començar amb un clar domini per part dels locals, que van tenir la possessió de la pilota i es van acostar tímidament a la porteria de l’Olímpic. Tot i això, van ser els xativins els que van aconseguir avançar-se a l’electrònic amb un gol de Toni García, després d’un mal blocatge del porter.

Al final de la primera meitat, Gómez va traure a la mateixa línia de gol el que hagués suposat l’empat per a l’Ontinyent. Al descans, es va arribar amb el 0-1, amb què els de la costera acurtarien distàncies a la classificació.

Després del pas per vestidors, els de Pablo Iglesias van sortir dubitatius i una mica nerviosos, caient en nombroses ocasions en fora de joc, així i tot al 48, van obtenir l’empat en un mà a mà en què res va poder fer Javi Chafer. Per a més infortuni, Juanan Quiles patiria una lesió que l’apartaria de l’encontre.

El partit es va trencar i tots dos equips van tenir aproximacions molt clares, sent precisament Chafer, el que va sostenir els visitants.

Quan faltaven 15 minuts, es quedaven els de la Vall d’Albadia amb un home menys, cosa que va aprofitar l’Olímpic, que qüasi aconsegueix avançar-se amb una altra rematada de Toni que va arribar plorant al pal.

El partit moriria amb el resultat en taules, que sap millor per als del Clariano en aquesta lluita per l’ascens.