Alcoyano, Alzira, Atzeneta i Intercity lluiten per un lloc en la categoria de bronze

Un dels canvis més destacats provocats per la COVID-19 al futbol és el format de promoció d’ascens de Tercera Divisió a Segona B. Aquesta ha quedat limitada a cadascun dels grups, pel que tan sols un equip valencià podrà pujar de categoria. Com en altres categories, les eliminatòries seran a partit únic i en camp neutral, tot i que l’elecció de les seus, totes de gespa natural, dóna un lleuger avantatge a alguns dels participants.

CD Alcoyano, UD Alzira, Atzeneta UE i CF Intercity comencen dissabte una intensa lluita per aconseguir un únic bitllet per a la categoria de bronze. En les semifinals es mesuraran, d’una banda, Alcoyano i Intercity en el Suñer Picó d’Alzira dissabte a les 20 h, metre que l’altre duel d’aquest cap de setmana serà el que enfronte a Alzira i Atzeneta en El Collao d’Alcoi diumenge a la mateixa hora. Els guanyadors d’estos duels es veuran les cares en el duel definitiu dissabte vinent a les 20h en l’Estadi Olímpic Camilo Cano de La Nucía.

Cal tenir en compte que la classificació serà el factor determinant en cas d’empat en la disputa dels 90 minuts d’uns partits que es podran seguir en directe a través de la plataforma Footers.