La segona eliminatoria enfronta al Racing Xàtiva i al CD Ontinyent, dos equips del grup dos de la primera regional.

Disseny del club

Tornen les competicions d’àmbit territorial i La Nostra Copa Valenta contínua endavant per a l’únic equip femení de la nostra comarca, que encara és viu a la competició. El Racing Xàtiva rep aquesta vesprada al Deportivo Ontinyent a partir de les 20:30 hores a la Murta per disputar la segona eliminatòria.

Les franjiverdes van superar la primera eliminatòria en superar per 0-4 al CD Alcoyano. Les de la Vall d’Albaida per la seua part van empatar a 3 davant el Mutxamel, però van aconseguir avançar en la competició a la tanda de penals.

Aquests dos equips ja saben el que és enfrontar-se en l’actual temporada, tots dos militen a la primera regional Valenta Grup 2 i en la jornada 9, es van veure les cares en La Puríssima, encontre en el qual les de Sergio Francés es van imposar per 2 gols a 4.

L’equip xativí va obtenir l’ascens a la primera regional la passada temporada i esta realitzant una gran primera meitat de lliga, ocupant actualment la tercera posició amb 21 punts, a tan sols 2 del líder el Valencia CF i a més avançant en la primera eliminatòria de la competició del KO.

A les 20:30 hores torna el futbol a Xàtiva després de l’aturada per les vacances nadalenques, amb la segona eliminatòria de la Nostra Copa Valenta entre el Racing Xàtiva i el CD Ontinyent. L’entrada del partit tindrà el preu d’1 euro.