L’Olímpic va controlar el partit durant els 90 minuts

La vesprada de dissabte La Murta va acollir el duel entre l’Olímpic i el VIlajoiosa. Els de Xàtiva necessitaven la victòria per canviar la dinàmica i poder regalar-li els 3 punts al seu entrenador com regal d’aniversari. Per la seua part el Vilajoiosa arribava en una situació molt critica en la classificació i necessitava puntuar.

El partit des de els primers minuts va mostrar la tònica habitual, els de Berna Ballester eren qui dominaven el baló, buscant les bandes i els centre laterals. Al cap de 8 minuts Tanque va disposar de la primera opció amb una rematada complicada que no va veure porteria. Poc després Lucho des de la frontal ho intentava tímidament. El Vilajoiosa intentava recuperar i eixir ràpid però sense èxit. Al minut 39 una bona centrada des de banda esquerra va ser pentinada per Tanque i Juanma Montero va controlar i va rematar molt ajustat al pal per a posar el 1 a 0. Resultat amb el qual es va arribar al descans.

Ja en el segon temps el guió del partit va ser el mateix. L’Olímpic volia obrir més distància al marcador i Rueda ho intentava des de lluny. Al minut 60, Leo va lluitar l’esferic dins de l’area i amb molta classe va definir, Tanque davant la arrivada del defensor va espentar el baló en línia de gol per a posar el 2 a 0. Pocs minuts després Tanque protagonitzava una gran conducció per banda dreta per a posar un centre al segon pal perquè Leo convertira el definitiu 3 a 0.

Gran victòria dels setabenses a casa, que sumen tres punts molt importants. La pròxima setmana visitaran al Callosa.