El torneig tindrà lloc el dissabte 25 de juny al camp “Quatre Camins”

El Club Baló a Mà Canals presenta el torneig que s’ha convertit en una destacada cita esportiva del mes de juny a la comarca de La Costera i voltants. 

Aquest és un torneig orientat a la difusió de l’esport en general i de l’handbol en particular i va dirigit a tots, practiquen o no handbol habitualment. 

Després de dos anys de no poder celebrar el torneig a causa del COVID, en aquest 2022 es celebra la 8a edició intentat superar els excel·lents números que es van aconseguir en l’última edició de 2019: 64 equips i 450 participants de totes les categories, des de benjamí a sènior.

Per a això es muntaran en el camp de futbol “Quatre Camins” de Canals unes 9 pistes d’handbol herba. Els partits seran de 10 minuts de duració, amb 5 minuts d’entre partits, que comencen i acaben simultàniament a toc de la sirena. Les categories dels participants anirà des de benjamí fins a veterans. El sistema de competició serà una lligueta on els primers classificats jugaran les semifinals i els guanyadors d’aquestes jugaran la final. La resta d’equips jugaran pel 3r i 4t lloc.

Durant els mesos anteriors, des del Club s’han dirigit als col·legis i instituts de la zona, per a realitzar xarrades informant del torneig i animant a tots a participar. 

La participació en el torneig té un preu de 5€ per jugador/a. A més se obsequiara als participants amb la samarreta oficial, aigua, “Aquarius”, gelats, ús del “parc aquàtic”, etc., ja que l’objectiu del Club amb aquest torneig no és econòmic sinó de difusió de l’esport i de l’handbol. 

Entrevista amb Antonio Giménez, president del club, i Inma Coballes, secretaria del Club Balo a Mà Canals: