El pròxim dissabte 17 de febrer a la sala Nativa de Xàtiva oferirà un actuació en directe

L’any 2014 va ser l’última vegada que el grup musical xativí “El Mundo de Wayne”, en aquella última etapa anomenat “Wayne”, va actuar damunt d’un escenari. Una década després, els integrants del grup s’han tornat a juntar per oferir un concert, el pròxim dissabte 17 de febrer a la sala Nativa de Xàtiva, on faran un viatge en el temps per repassar els millors temes dels seus 3 dics. 

La formació va començar en 2006 amb el nom de “El Mundo de Wayne” i amb la publicació de 2 dics, “Un secret” publicat el 2009 i “Queensboro plaza” al 2010. En 2012 van canviar el nom del grup anomenat-se “Wayne” i van llançar el tercer disc titulat “Guión para un maníaco” amb el qual se marcava una nova tendencia musical més allunyat del pop i més pròxim a l’indie. Durant els 8 anys d’activitat el grup xativí va recorrer els escenaris dels principals festivals del país com Arenal Sound, Low, Viña Rock o Monkeyweek entre altres i fent de teloners d’artistes consagrats com Vetusta Morla, Dani Martin o Antonio Orozco entre molts més. 

El grup xativí tornarà amb el seu nom original, “El Mundo de Wayne”, amb una actuació en directe el pròxim dissabte a la sala Nativa.