La Generalitat autoritza la tornada de totes les competicions territorials

Ja és oficial. Torna el futbol de la Comunitat Valenciana. La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat a la fi la resolució en la qual permet el futbol i futbol sala territorial en totes les seues categories a partir d’aquest mateix cap de setmana.

En la resolució, la Generalitat Valenciana autoritza la tornada de totes les competicions territorials.

Des de la publicació d’aquesta resolució, ja són oficials tots els horaris prefixats per a aquest cap de setmana. Gràcies a la implicació dels clubs i al treball de previsió de la FFCV en la confecció d’horaris en aquesta setmana tan átipica, podrà rodar la pilota aquest cap de setmana.

Un acompanyant per menor

A més, Sanitat permet també que assistisca als partits un acompanyant per cada menor que estiga jugant.

Desgraciadament, la Generalitat Valenciana encara no permet l’accés de públic a les trobades de futbol i futbol sala amateur de categoria territorial.

Unió determinant

Aquesta resolució arriba com a fruit d’un treball intens de la FFCV, conseqüència de la unió de la gran majoria de clubs, jugadors/es, entrenadors/es i àrbitres de la Comunitat Valenciana.

Des de la FFCV s’agraeix profundament el suport incansable de tots i totes, sense el qual s’haguera aconseguit que els xiquets i xiquetes de la Comunitat tornaren a jugar.