ADEXA ha organitzat la 5º edició d’aquesta cita que tindrà lloc el diumenge 6 de novembre a l’Albereda Jaume I amb l’actuació de l’orquestra «La Pato»

L’Ajuntament de Xàtiva va presentar ahir dijous la 5a edició del concurs popular d’Arròs al Forn de Xàtiva organitzat per l’associació ADEXA, i en el qual s’espera una participació al voltant del miler de persones. 

Segons ha indicat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, «després de tot el que hem passat, recuperar aquest concurs popular era necessari. Animem al conjunt de la població a què participe, perquè esperem que siga una festa popular en la qual omplim l’Albereda i en la que podem participar també les associacions com ara les falles, els clubs esportius o les festes de carrer». 

La cita tindrà lloc el diumenge 6 de novembre a l’Albereda Jaume I. A partir de les 12 hores començarà la presentació de les cassoles participants en el concurs per donar pas a les 13 hores al tast per part del jurat professional encarregat de determinar els guanyadors o guanyadores del concurs. A les 14 hores està previst el començament del dinar i l’entrega de premis a les tres millors cassoles d’arròs al forn del certamen. 

Els tiquets d’assistència a aquesta festa es poden adquirir a la seu d’Adexa i a la Casa de la Joventut en horari de 9 a 13:30 fins al dimecres 2 de novembre. Cada tiquet té un cost simbòlic de 6 euros equivalent a una taula de 10 comensals. Amb ell es podrà adquirir la beguda i la picadeta que aniran a càrrec dels empresaris d’Adexa. 

La presidenta de la secció d’Hostaleria i Turisme d’Adexa, Concha Martínez, ha expressat que «esperem una bona participació per part de la ciutadania, i que la gent puga tornar a gaudir amb aquest concurs”. 

L’esdeveniment comptarà amb l’actuació de l’orquestra «La Pato», qui s’encarregarà de donar el toc musical i de festa a la cita.