El president de la Diputació avança que convocarà una Junta General en la qual es destituirà els membres del consell i es nomenarà els liquidadors

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha anunciat el “tancament ordenat i definitiu” de Divalterra. Durant la celebració de la Junta General extraordinària convocada per a debatre sobre l’estat de l’empresa dependent de la Diputació, Gaspar ha avançat que convocarà “com més prompte millor” una nova Junta General en la qual es destituirà els membres del Consell i es nomenarà els liquidadors, pas previ a la dissolució, liquidació i extinció de Divalterra SA.

En paraules del president, que ha tancat el debat sol·licitat pels grups de l’oposició en la institució provincial, “esta mesura permetrà l’única obsessió que mou les meues decisions des de Presidència i la de la resta de l’equip de govern de la Diputació, que no és una altra que assegurar el treball digne de les quasi 600 persones que integren l’actual Divalterra”.

Amb la dissolució de Divalterra, el Consorci Provincial de Bombers absorbirà als brigadistes, la major part dels treballadors de l’empresa, mentre que la pròpia corporació assumirà i reubicarà a la resta de la plantilla, com ha succeït amb el Patronat de Turisme. “Les persones continuen sent la màxima prioritat”, ha assegurat el president Gaspar, que ha informat les treballadores i treballadors de l’empresa de la decisió presa al mateix temps que es feia pública en la Junta General.