Els esportitstes del CB Xàtiva milloren el seu rendiment en el Màster Joves

La localitat de Cartagena va ser l’encarregada d’acollir nova edició del Spanish ParaBadminton International 2021. Es aquest torneig va participar l’esportista del Club Bàdminton Xàtiva Thomas Wandschneider que reprenia la competició al més alt nivell després de diversos mesos d’inactivitat.

Thomas va complir amb les expectatives i va tornar a estar entre els millors esportistes de la seua categoria aconseguint dues medalles de bronze, tant en la prova d’individual masculí WH-1 com en la de dobles masculí WH 1-2 al costat del seu company Rick Cornell Hellmann.

Màster Joves

D’altra banda, el passat cap de setmana un grup de quatre esportistes de categoria Sub-17 del CB Xàtiva es va desplaçar fins a la localitat extremenya de Villanueva de la Vera per a prendre part en el Màster Joves Sub-13 i Sub-17. 

Els jugadors xativins en aquesta ocasió no van aconseguir estar entre els tres primers classificats però es va evidenciar una millora del rendiment respecte a l’anterior Màster Joves disputat a Cartagena.

Agenda esportiva

Dissabte que ve el grup d’esportistes de categoria Sub-17 es desplaçarà fins a Enguera per a participar en la tercera i última de les jornades dels “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” que servirà per a decidir les primeres posicions i classificats per als Campionats autonòmics del pròxim mes de juny.

D’altra banda, el CB Xàtiva al costat de l’EEM Bàdminton Xàtiva organitzen una nova jornada de bàdminton per als esportistes benjamins i alevins. Aquesta es celebrarà dissabte al CEIP Jacinto Castañeda. 

Pel que respecta a esportistes sénior, el pròxim cap de setmana M. José Mompó viatjarà fins a Santander per a participar en una nova prova del Circuit Nacional Sènior. L’esportista xativina competirà en les proves de dobles femení i dobles mixtos amb els seus companys habituals, Silvia Rueda i Sergio Tallante.