El C.D. Olímpic “B” busca la segona victòria consecutiva a Senyera

Imatge Senyera CF

Aquest diumenge a les cinc de la vesprada tindrà lloc un dels partits més atractius de la segona regional grup 10 al Terres Noves de Senyera. S’enfronten ni més ni menys que dos equips que aquesta temporada estan cridats a estar en la part alta de la classificació. El Senyera C.F. és un equip sempre destacat, gràcies a l’experiència de molts dels seus futbolistes, que ja saben el que és aconseguir un ascens amb el desaparegut Manuel – l’Énova. D’altra banda, els de José Cucart són possiblement l’equip més favorit per ser campió de lliga, ja que la temporada passada van obtenir vuitanta-u punts, tot i que van quedar com a segon classificat.

Ambdós estan necessitats de punts per diferents raons. Els locals sofreixen una situació complicada, pel fet que la jornada anterior, davant el Càrcer, van decidir abandonar el terreny de joc al minut 82 a causa de “males actuacions” per part de l’àrbitre de l’encontre. Aquest fet va castigar els de la ribera per partida doble. No podran comptar amb nombrosos futbolistes, perquè foren expulsats durant i després del partit, i a més, s’exposen a la pèrdua de tres punts més. Els olimpistes per la seua part són quints a la taula, i voldran assolir els tres punts també lluny de la Murta per a seguir amb la bona dinàmica i no despenjar-se dels llocs de privilegi.

Amb tots aquests condicionants, sumats a la qualitat dels jugadors que hi haurà al terreny de joc, com els golejadors Aitor Espí i Ferrán Sarrió, podem preveure un gran partit de futbol on esperem que la protagonista siga la pilota i que tinguem molts gols a contar.