La UD Canals torna a perdre després de sumar 4 punts als 2 últims partits

L’equip de David Barbera tenia un partit de vital importància davant l’últim classificat l’Alcasser CF. Els visitants es van posar molt prompte per davant al minut 5 ja manaven al marcador, però Carles Paz torna a posar l’empat al cap de 24 minuts de joc. Duel molt disputat on tots dos conjunts volien la victòria per fer un pas endavant per la salvació. Al minut 86 l’equip cuer del grup 3 de la Preferent va posar el segon gol al seu caseller de l’electrònic per endur-se la victòria i apretar la zona baixa de la classificació.

Per altra banda, la UD Canals visitava a l’Alaquàs i Walter, en el que era un altre duel directe en la zona baixa. Al minut 8, l’encontre es posava de cara per als de Rafi Bañón. Prefaci avançava als canalins al marcador. Però al minut 23 els locals tornaven a posar l’empat al marcador de penal. A la segona part l’Alaquàs i Walter va posar al marcador una renda de 2 gols i el  lluminós mostraba un 3 a 1. Als últims minuts de partit els canalins retallaven distàncies mitjançant Paulino, però els locals sentenciaven amb el quart gol al minut 90. Finalment, derrota de la UD Canals per 4 a 2 que posa un triple empat a 20 punts en la classificació pel primer lloc de la zona roja.