Abel Buades seguirà com a entrenador i també s’han confirmat continuitats importants i fixatges

El grup SUDEVA seguirà al capdavant de la gestió del CD Olímpic, ara ja de manera completa, després de l’assemblea extraordinària de socis celebrada passat divendres. El responsable de l’empresa, Anuj Gupta, va presentar a l’empresari hostaler Tarun Goyal com a candidat a president, amb una junta directiva que completen José Colomer com a vicepresident i secretari, el mateix Anuj com a tresorer i Guru Chadha com a vocal.

La del grup SUDEVA va ser l’única candidatura que finalment va ser sotmesa a votació, tot i que no va ser l’única en presentar-se. L’expresident Ricardo Mateu va presentar una candidatura amb el seu fill com a secretari i l’empresari algerià Kamal Aït com a vicepresident i tresorer. Aquesta candidatura no va participar en les eleccions, ja que va ser rebutjada pels socis. L’advocat del club va advertir que Kamal no era soci del club en estos moments i també es va exposar que tenia un deute en concepte de publicitat de 9.500 euros, fets que van fer que l’assemblea no acceptara aquesta candidatura.

La que sí que acceptà l’assemblea fou la candidatura encapçalada per Tarun Goyal, qui fou ratificat com a president amb 31 vots a favor i tan sols un en contra. Aquest empresari del sector de l’hostaleria, que compleix tots els requisits legals per ostentar el càrrec i té negocis en Madrid, Tailandia i Cambodja, serà president fins que Anuj Gupta obtinga la residència espanyola i puga encapçalar de manera legal la junta directiva.

D’altra banda, en l’assemblea es van aprovar els conters que havien quedat en suspens la setmana anterior. Tot i no quedar clar el balanç final de la temporada, Els socis aprovaren finalment uns conters que encara tenen alguns punts per definir. El responsable de l’assessoria que porta els conters del club va indicar una diferència d’aproximadament 3.000 euros en la gestió de l’efectiu en l’etapa de Ricardo Mateu en la presidència. Això sí, l’expresident es va comprometre a documentar els conters i va assegurar que la quantitat serà inferior a la citada i que es farà responsable de la quantitat que no puga justificar.

En l’àmbit esportiu, es va informar que amb les subvencions cobrades els últims dies s’han abonat les mensualitats pendents amb la plantilla. A més, els representants de la nova junta directiva van donar les primeres pinzellades d’un projecte amb el qual prometen lluitar per l’ascens a Segona B. Abel Buades seguirà com a entrenador i també s’han confirmat les continuitats de jugadors importants com Frangi, Rueda, Berna i Juanjo Calvo. En el capitol de fixatges, es van anunciar també les incorporacions del defensa Alberto Tendillo i del migcampista Juanjo Clausi, que la temporada passada militaren en el Silla i el Paterna respectivament.