En aquest acte de presentació SUMA’T va presentar també el seu projecte de poble per a Canals, Aiacor, la Torreta i Torre dels Frares

El passat divendres 2 de desembre, a la sala d’exposicions de Ca Don José de Canals, la nova formació política, SUMA’T, va presentar a part dels membres que conformaran la llista electoral que concorrerà a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig de 2023 que, de moment són Carmina Cardona, Ricardo Carbonell, Toni Gras, Amparo Pineda, José Francés, Marcial Pérez, Sabina Arnau, José María Martínez, Javi Vivas, Hermínia Llàcer i Emilio Talens.

La resta dels integrants de SUMA’T, segons paraules del president i cap de llista, Edu Badal, “anirem coneguent-los en successius actes públics que la nostra formació política durà a terme pròximament”.

En aquest acte de presentació SUMA’T va presentar també el seu projecte de poble per a Canals, Aiacor, la Torreta i Torre dels Frares.

Un projecte que, en paraules del seu president, “està basat en l’urbanisme, el medi ambient i la sostenibilitat, la protecció del patrimoni, les inversions necessàries en infraestructures esportives i educatives, la creació de sòl industrial que done possibilitat de crear llocs de feina, sòl terciari i per a habitatge nou, a més de la promoció del turisme d’interior, del territori Borja a la localitat i del suport total a l’associacionisme local perquè siga el motor de l’activitat municipal”.

Des de SUMA’T i com a novetat, es va comprometre amb els veïns i veïnes d’Aiacor, la Torreta i Torre dels Frares de crear als pressupostos municipals partides econòmiques destinades únicament a aquests annexos poblacionals per cobrir de manera més àgil totes les seues necessitats.

L’acte de presentació de SUMA’T suposa la posada de llarg per aquesta formació política independent, que pretén, segons asseguren, aportar aire fresc a la política local.