Serpeta i Pallarés son baixes segures en el conjunt xativi

Horari atipic per a veure al CD Olímpic en La Murta. Dissabte a les 17h, el feu setabense rebra al Vilajoiosa CF, rival de la zona baixa molt necesitat de punts.

Els de Berna Ballester tractaran de revertir la situació de les últimes jornades per a tractar de no veure’s enfonsats en la classificació. El bon inici de temporada estan permetent que els de Xàtiva tot i la mala dinàmica no es vegen en zona de desens. Per aquest partit Serpeta serà baixa en veure la quinta groga a Atzeneta i Pallarés, ha rebut un càstig de 4 partits després de l’expulsió al Regit. Fins última hora Joan i Juanjo seran dubte a causa dels seus problemes musculars tot i que ahir van completar la sessió d’entrenament.

El Vilajoiosa CF a pesar de la seua situació en la classificació es un rival que no posa les coses fàcils. Arriba amb l’extrema necessitat de puntuar, ja que arrossega molt mala dinàmica i es troba enfonsat en la classificació. El dimecres a última hora de la vesprada des del club alacantí anunciaven el canvi d’entrenador en la seua banqueta. A més a més, respecte al partit de la primera volta a perdut jugadors de molta qualitat com Ferran o Ivan Fernández. Destacar, per altra banda, que l’ex-Olímpic Kabir Nath es troba al planter del conjunt de la Marina Baixa