Les iniciatives marquen la jornada per omplir la Murta

Diumenge a les 17 hores l’Olímpic rep a la Murta al segon classificat, l’Atletico Saguntino. Els romans arriben en un bon moment de resultats que volen seguir perllongant a Xàtiva. Per altra banda l’Olímpic als últims partits ha demostrat un gran joc, però sense aconseguir marcar els gols per sumar els tres punts.


El conjunt de Berna Ballester arriba amb tots els efectius ofensius disponibles, per contra en la zona defensiva no podrà comptar amb Joan que es troba encara en ple procés de recuperació i Frangi que serà dubte per la seua recent paternitat.


El conjunt de Vicente Mir no podrà compar amb l’experimentat jugador Ximo forner per sanció, però al seu planter té jugadors molt coneguts I destacats com Ferran Giner o Borja Mir, tots dos exolímpic.

De nou un partit de vital importància per al CD Olímpic. Des del club s’han posat en marxa dues iniciatives per al diumenge.

Per una banda i per tal de omplir la Murta davant un partit tan important i de segur vistos, des de el CD Olímpic han proposat que tots els socis puguen vindre amb un acompanyat que tindrà accés de forma gratuïta al partit. Els pares dels jugadors de l’Acadèmia CD Olímpic també podran accedir de forma gratuïta i a més a més tots els joves menors de 24 veïns de Xàtiva o de les poblacions veïnes podran veure el partit de forma gratuïta sempre que ho acrediten amb el DNI.

Per altra banda, una altra iniciativa en aquest cas solidària. El club s’ha adherit a una campanya d’ajuda al poble ucraïnés promoguda per diferents empreses i col·lectius de la Ciutat. Consta en l’arreplegada de tota classe de material sanitari, per tal d’enviar-lo cap a Ucraïna. Des de les 16h del diumenge al camp de La Murta, estarà habilitat un espai per a que totes les persones que vulguen col·laborar puguen depositara alli, les seues donacions.