L’activitat tindrà lloc entre el 29 de juny i el 7 d’agost, es dividirà en trams d’edat i cal fer reserva a través del correu educa@xativa.es

Durant el matí d’ahir dilluns, la regidora d’Educació Lena Baraza i el regidor d’Esports Pedro Aldavero presentaren l’escola d’estiu municipal organitzada a Xàtiva, de forma conjunta entre ambdós departaments, i que s’iniciarà el proper dilluns 29 de juny fins el 7 d’agost, en horari de 9 del matí a 13.00 del migdia.

La regidora d’Educació també va destacar el servei de recollida amb autobús, que serà opcional per 14€, i que depenent de les places sol·licitades es prioritzaran el casos més vulnerables.

El període per tal de poder apuntar-se es va iniciar ahir dilluns i estarà operatiu fins el diumenge 22 de juny. Es podrà fer la reserva mitjançant un formulari que es pot demanar a l’adreça educa@xativa.es. A tots els inscrits se’ls obsequiarà amb una mascareta de tela i d’una botella d’aigua. Així ho va explicar el regidor d’Esports, al temps que informava sobre les mesures de seguretat que es prendran als centres.

Una vegada tancada la reserva s’enviarà un correu electrònic amb la fitxa d’inscripció i el procediment de formalització de la matrícula. Per a qualsevol dubte o sol·licitud d’ajuda es pot telefonar al 96 228 18 03 o bé demanar cita de 9 a 14 hores a la Casa de la Joventut.