El mes de novembre se celebrarà el Campionat d’Europa de Gimnàstica aeròbica

Es va celebrar del 16 al 18 de juny, a Cunit (Tarragona), el Campionat d’Espanya de Gimnàstica aeròbica, amb la participació de 24 gimnastes i 3 entrenadores del Club Taekwondo Xàtiva, Secció Gimnàstica, obtenint 6 medalles: 3 ors, 2 plates i 1 bronze, amb el que finalitza la temporada federativa. 

Després d’uns dies de descans, es reprendran els entrenaments amb vista als pròxims compromisos, especialment, el Campionat d’Europa de Gimnàstica Aeròbica, a celebrar a Turquia el mes de noviembre, després de la superació de diversos controls de la Real Federació Espanyola de Gimnàstica. 

D’altra banda, el mes vinent de juliol a València, està convocat, per la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana, l’II nivell d’entrenadors de Gimnàstica Aeròbica, participant dues entrenadores del club xativí, Paula García Boix i Noelia Blach Segura. 

La Directora tècnica del Club Taekwondo Xàtiva, Secció Gimnàstica, Loles Ballester: 

“Vol ressaltar el compromís i esforç de tot l’equip de competició, en aquesta difícil temporada esportiva . Aquests magnífics resultats, obtinguts en aquest any 2023, són de tots/as els/les gimnastes i entrenadores, en el seu conjunt. El que fa que el Club Taekwondo Xàtiva. Secció Gimnàstica, aquest considerat entre els millors d’Espanya, en la modalitat de gimnàstica aeròbica.”