CD Ontinyent i L’Olleria van acabar amb els somnis copers de Racing Xàtiva i Moixent

Ahir a les 20:30 hores, la Murta va acollir la segona eliminatòria de la Nostra Copa Valenta entre el Racing Xàtiva i el CD Ontinyent. Als primers 5 minuts de partit l’equip xativí ja havia gaudit de dues ocasions clares de gol però no les van poder convertir. Passats els 10 minuts de partit l’Ontinyent avisava amb un mà a mà que salvava la portera però tan sols 1 minut després i amb una errada en l’eixida del baló local l’Ontinyent, s’avançava amb un golàs. El partit tenia molt de ritme i en un baló mort després d’un córner les de la Vall d’Albaida feien el segon gol. Les ocasions continuaven succeint-se per a un equip i l’altre, i quasi al descans el col·legiat va assenyalar una cessió favorable a les de Sergio Frances però no van poder retallar distàncies.

Al tres minuts de la represa, jugada polèmica, l’Ontinyent feia el tercer, però l’àrbitre va errar en la seua decisió a l’indicar penal i no aplicar la llei de la venteja. Les visitants van errar el penal i poc deprés una falta lateral va acabar suposant l’1 a 2. El partit va acabar per trencar-se i tots dos equips creaven multitud d’ocasions però sense trobar el gol. Al minut 70 l’Ontinyent posava l’1 a 3. Les jugadores del Racing es van bolcar en atac però sense trobar el gol, ja al temps d’afegit van posar el 2-3 però no va ser suficient i les franjiverdes diuen adeu a la Nostra Copa Valenta.

I el Moixent va rebre a L’Olleria CF per a jugar el partit corresponent als setzens de final de la Nostra Copa. Els vidriers van fer valdre la seua condició d’equip de superior categoria i a la primera part van ser els dominadors de l’esfèric. Tot i això als primers 45 minuts tots dos equips es van repartir les ocasions de gol, 2 per a cada un d’ells, però a 5 minuts del descans amb un bonic gol, L’Ollería posava el 0-1 per anar-se’n als vestidors. A la segona part el partit continuava igualat, Andreu Butiñá després d’una bona jugada col·lectiva no va encertar en el seu llançament per dues vegades. En la següent jugada L’Olleria va posar el definitiu 0-2.